Ján Levoslav Bella v kontexte európskej hudobnej kultúry : zborník príspevkov z medzinárodnej muzikologickej konferencie, Banská Bystrica 24.-26. jún 1993 - Lengová, Jana, 1952- (Banská Bystrica : Nadácia Jána Levoslava Bellu, 1993)
Sborník příspěvků z mezinárodní konference konané ke 150. výročí narození velké osobností slovenských hudebně kulturních dějin Jána Levoslava Belly.
Keywords: Bella, Ján Levoslav, -- 1843-1936