Svedectvo viery I. Cirkev dnes (Cambridge, Ontario Trnava Dobrá kniha, 1991)
Výber článkov katolíckych teológov uverejňovaných v časopise ECHO, vydávanom slovenskými jezuitmi v Kanade
Keywords: Jezuiti; 1971-1990; 20. storočie; 20th century; katolícka viera; Catholic faith; katolícka teológia; Catholic theology; interkonfesionálne vzťahy; Interconfessional connections; kresťanstvo; Christianity; kresťanstvo a spoločnosť; Christianity and civilization; postmoderná spoločnosť; Postmodern society; náboženské časopisy; Religious journals; exilový kultúrny život; cultural activities in exile; Slováci; Slovaks; Jesuits; Slovensko; Slovakia; Kanada; Kanada; články; Journal articles; zborníky; Miscellanea