Jar medzi koňmi. 2. - Gohl, Christiane (Lea a kone, 2013)
Lea a jej mama hľadajú poriadny jazdecký klub, kam by si rady chodievali zajazdiť. Možno by mohli vyskúšať amerického baškira... alebo skôr islandské kone? Lea už síce vo vľúdnom Žolíkovi svojho vysnívaného koňa našla, avšak je pre ňu príliš drahý. A tak ho predajú bohatej dáme, ktorá