2. Jar medzi koňmi - Gohl, Christiane; Banská, Danka PhDr. (ARKUS Senica, 2013)
Lea a jej mama hľadajú poriadny jazdecký klub, kam by si rady chodievali zajazdiť. Možno by mohli vyskúšať amerického baškira... alebo skôr islandské kone? Lea už síce vo vľúdnom Žolíkovi svojho vysnívaného koňa našla, avšak je pre ňu príliš drahý. A tak ho predajú bohatej dáme, ktorá
koňom ani trochu nerozumie a pre jazdu na koni vôbec nemá talent. Lea je totálne nešťastná.
Existuje šanca, že raz svojho vysnívaného koňa predsa len získa?
Keywords: Bel. nad 10 r