Klub záhad- Škola hrôzy : Škola hrôzy - Brezina, Thomas (Fragment, 2007)
Jupiterova škola skrýva nejakú záhadu. Školník kope v pivnici hrob, riaditeľ vraj vypcháva žiakov a Jupovi spolužiaci sú akoby z iného sveta. Jup tuší, že všetko súvisí s desivým tajomstvom, ktoré sa skrýva pod školou.