Klub záhad- Škola hrôzy Škola hrôzy - Brezina, Thomas; Stuppacherová, Silvia; Macková, Lenka (Fragment Bratislava, 2007)
Jupiterova škola skrýva nejakú záhadu. Školník kope v pivnici hrob, riaditeľ vraj vypcháva žiakov a Jupovi spolužiaci sú akoby z iného sveta. Jup tuší, že všetko súvisí s desivým tajomstvom, ktoré sa skrýva pod školou.
Klub záhad sa napriek všetkým varovaniam vyberie do dávno zabudnutej pivnice...
Keywords: Beletria nad 10 rokov