Slávna päťka 12. 12. Slávna päťka ide k moru - Blyton, Enid (Slávna päťka, 2021)
Súrodenci Julian, Dick a Anna, ich sesternica George a pes Timmy tentoraz zamierili prázdninovať k moru do čarokrásneho Cornwallu. Ubytujú sa na Tremanonskej farme, kde nie je núdza o dobré jedlo z kuchyne pani farmárky.