Traja kamoši a fantastický zázrak : Fakticky. 4. - Kardošová, Babča B. (Traja kamoši, 2022)
Úspešná séria kníh o fakticky fantastických kamošoch pokračuje. Juraj Králik podrástol a má celkom iné problémy. Dospieva a pozornosť rodičov sa až prehnane sústredí napríklad na jeho osobnú hygienu. Na nálade mu nepridá ani to, že jeho kamoška Laura s ním úplne prerušila spojenie, teda aspoň to tak vyzerá.