Tigrí tím. Chrám hromu. 01 - Brezina, Thomas (Fragment, 2010)
Strašidlá a príšery, traste sa, prichádza Tigrí tím! Zoznámte sa s detektívmi Patrikom, Beou a Lukom, ktorí sa nezľaknú žiadnej záhady! Vo svojom prvom prípade hľadajú tajuplný poklad. Stopy vedú do Chrámu hromu, kde na Tigrí tím čaká strašidelné prekvapenie... Pomôžte im vyriešiť prípad s pomocou superlupy!