Moje najmilšie rozprávky - Andersen, Hans, Christian (Slovart, 2012)
Osem obľúbených klasických rozprávok, ktoré sú vernou adaptáciou tradičných rozprávok, a zahŕňa príbehy z pera Hansa Christiana Andersena a bratov Grimmovcov.