Moje najmilšie rozprávky - Andersen, Hans, Christian (Slovart Bratislava, 2012)
Osem obľúbených klasických rozprávok, ktoré sú vernou adaptáciou tradičných rozprávok, a zahŕňa príbehy z pera Hansa Christiana Andersena a bratov Grimmovcov.
JKR (knižnici), dar od: COOP Jednota, rozprávky
Keywords: rozprávky