Michael Bühler - fotografie : [Katalog výstavy] - Bühler, Michael; Hobi, Hans Bernhard (Galéria Petra Michala Bohúňa, 1994)
Galéria P.M.Bohúňa, Liptovský Mikuláš, malá síň, 6.10.-30.11.1994 Tatranská galéria Horný Smokovec, 19.1.-5.3.1995 Galéria umelcov Spiša, Spišská Nová Ves, březen-duben 1995