Klářina dobrodružná výprava - Hagmar, Pia, 1961- (Albatros, 2014)
Další pokračování příběhů třináctileté Kláry a jejího poníka Stara, tentokrát se i s Lisou vydávají na prázdninový výlet pod stan. Pro starší dívky.