Klářina dobrodružná výprava - Hagmar, Pia, 1961- (Praha : Albatros, 2014)
Další pokračování příběhů třináctileté Kláry a jejího poníka Stara, tentokrát se i s Lisou vydávají na prázdninový výlet pod stan. Pro starší dívky.
Začínají prázdniny a Lisa s Klárou mají výborný nápad: pojedou i s oběma poníky - Starem a Ollem - na dlouhou výpravu s přenocováním. Zatím netuší, jak dobrodružná výprava je ve skutečnosti čeká. Navíc ztroskotaly Klářiny plány na společnou dovolenou s tatínkem. Ten už se bude věnovat své nové rodině.
Přeloženo ze švédštiny
Keywords: švédské příběhy; publikace pro děti; Swedish stories; children's literature