The Wonderful Wizard of Oz - Baum, L. Frank (Lyman Frank), 1856-1919; Vosková, Monika (Praha Garamond, 2005)
internet: www.e-garamond.cz
Brožovaná
Bilingválne texty s komentárom
Súbež. text čes.
Keywords: rozprávky moderné -- bilingválne texty; rozprávky americké; publikácie pre deti; bilingválne texty