Jaká je Cornelia : dobrodružství a tajnosti W.I.T.C.H - Conti, Giulia (W.I.T.C.H. Story, 2007)
Cornelia, čarodějka W.I.T.C.H. s mocí Země, vypráví různé zajímavosti a zážitky ze svého života. Pro starší děti.