Backstreet boys - Baumann, Susanne; Korandová, Marie, 1936-2024 (Bratislava : Motýľ, 1997)
Kniha popisuje momentální oblíbenost dětské popové skupiny u jejích fanoušků.
Keywords: Backstreet Boys (hudební skupina); rockoví hudebníci -- Spojené státy americké; monografie