Můj milý deníčku : příběhy z Mackerelské základní školy. To mi hlava nebere! - Benton, Jim, 1960- (Praha : Fragment, 2013)
Jsem Jamie a momentálně jsem opravdu strááášně "šťastná". Stalo se to nejhorší, co se mohlo stát! Teta Carol se snad doopravdy zbláznila, když si chce vzít strejdu Angeliny. Jejich svatbou se naplní hned tři nejhorší noční můry: 1. na sebe si budu muset vzít příšerně nadýchané hnědé šaty 2. neminou mě ani hrozně "cool" svatební dřeváky 3. a to nejhorší... budu příbuzná s Angelinou neboli Blonckou! Tak tohle snad nepřežiju!!! Nakladatelská anotace. Kráceno.
Sedmá kniha humorných deníkových zápisků školačky Jamie, tentokrát o svatbě tety Carol, pozvání na tacos a o tom, co se stane, když pes Prevít sežere krabičku zlatých flitrů. Pro čtenářky od 9 let.
Pod názvem uvedena fiktivní autorka deníčku Jamie Kellyová
Keywords: americké příběhy; publikace pro děti; American stories; children's literature