Piata žena : 6. - Mankell, Henning švédsky autor krimi 3. februára 1948 - 5. októbra 2015 (Severský triler, 2015)
Muž napichnutý na hroty kolov, ďalší v lese uškrtený s vyvrhnutými črevami. Prečo boli zavraždení títo starší muži? Kto je ďalší na rade?