Nezvestná. 1. - Frennstedtová, Tina švédska autorka 1969 (Lindeni, 2020)
Kniha Odložené prípady: Nezvestná spája to najlepšie z televíznych seriálov Most a Zločin v krimi sérii, ktorej autorkou je expertka na odložené prípady Tina Frennstedt.