Jeden za druhým : 5. - Carter, Chris americký autor talianskeho pôvodu 14. júl 1965 (Aktuell, 2022)
„Potrebujem vašu pomoc, detektív. Oheň alebo voda?“ Detektívovi Robertovi Hunterovi zo špeciálneho oddelenia vrážd losangeleskej polície zavolá anonym a požiada ho, aby si vyhľadal istú webovú stránku – súkromné vysielanie. Hunter sa na ňu prihlási a šou určená iba pre jeho oči sa začína. Lenže volajúci nechce, aby sa na ňu detektív Hunter iba díval, chce, aby sa sám zapojil. Odmietnuť neprichádza do úvahy. Prinúti Huntera najprv si zvoliť jednu z uvedených možností, potom sledovať mučenie a napokon vraždu neznámej obete v priamom prenose.