Zrodila sa láska - Baloghová, Mary anglicko-kanadská autorka 24. marca 1944 (Slovenský spisovateľ, a.s, 2022)
Reginald Mason je kultivovaný mladý muž, rodený džentlmen. Netrápi ho, že ich rodina nemá šľachtický pôvod – na rozdiel od jeho otca, ktorý ťažko nesie, že príslušníci smotánky naňho napriek jeho obrovskému bohatstvu pozerajú zvrchu.