Kaviareň v Kodani : 1. - Caplinová, Julie anglická autorka 1970 (Grada Slovakia, s.r.o. - Cosmopolis, 2022)
Pripravte si šálku voňavej horúcej čokolády, natiahnite si hrubé ponožky, schúľte sa do kresla a vydajte sa spolu s hlavnou hrdinkou Katie do Kodane. Čaká vás prekvapivá cesta za povestným dánskym šťastím a... romantickou sladkou láskou.