Pekáreň v Brooklyne : 2. - Caplinová, Julie anglická autorka 1970 (Grada Slovakia, s.r.o. - Cosmopolis, 2021)
Pohodlne sa usaďte na svojom obľúbenom gauči a užite si neopakovateľné chvíle pohody pri voňavej kávičke a chutnom koláčiku. Pekáreň v Brooklyne vás unesie na dobrodružný výlet do mesta, ktoré nikdy nespí. Nechajte sa strhnúť romantikou a príbehom plným voňavej kávy.