Zašepkaj jej meno. 2/1 - Alexanderová, Tamera americká autorka 8. augusta 1961 (i527.net s.r.o, 2015)
Román Zašepkaj jej meno je zasadený do prostredia slávneho nashvillského žrebčína Belle Meade Plantation. Preplietajú sa v ňom zápasy južanskej spoločnosti po skončení vojny Severu proti Juhu s osudmi muža a ženy, ktorých bolestivo poznačila zrada blízkej osoby. Olivia Aberdeenová, vdova po mužovi, ktorý bol za zradu voči Juhu brutálne zavraždený, sa v meste stáva nežiaducou osobou, preto vďačne prijíma pozvanie "tety" Elizabeth Hardingovej, panej statku Belle Meade, aby sa stala hlavnou gazdinou. Po príchode zažíva veľké sklamanie a dozvedá sa pravý dôvod, prečo generál Konfederácie William Giles Harding súhlasil s jej príchodom. Olivia nenachádza na statku útočisko, aké očakávala, a nečakane podľahne citom voči Ridleymu Adamovi Cooperovi, ktorý ani v najmenšom nepôsobí ako pravý južanský gentleman. Ridley Cooper sa napriek svojmu južanskému pôvodu rozhodne bojovať na strane Únie, čím si od niektorých vyslúži označenie zradcu. Hoci občianska vojna oficiálne skončila, v jeho vnútri pokračuje ďalej. Na statok Belle Meade prichádza s túžbou osvojiť si "dar", ktorý má Bob Green, hlavný tréner koní a bývalý otrok. Ridleyho tajomstvo ich môže oboch stáť život. Kým Ridley sa potrebuje vyrovnať so "zradou" milovaného Juhu, Olivia je odhodlaná vyhnúť sa zrade za každú cenu.