Divoký dedič. 1. - Michelsová, Elizabeth americká autorka (Slovenský spisovateľ, a.s, 2017)
Vzrušujúci ľúbostný príbeh z regentského Anglicka. Lady Roselyn Greyová sa už nevie dočkať vysnívaného sobáša s dokonalým džentlmenom Trevorom Moorom, lordom Aytonom. Všetky jej plány sa však zrútia v jedinom okamihu, keď sa jej nastávajúci stane obeťou strašnej nehody. Ethan Moore, druhorodený syn a profesionálny boxer, je členom zvláštneho pánskeho klubu s názvom Spolok náhradných dedičov, a hoci Roselyn od detstva miluje, so svojím osudom je zmierený. Po nečakanom bratovom skone však zdedí šľachtický titul a proti svojej vôli sa ocitne v centre záujmu vyššej spoločnosti. Roselyn ho podozrieva, že by mohol byť zapletený do Trevorovej smrti, a tak Ethanovi neostáva nič iné, iba s pomocou svojich druhov zo Spolku vypátrať bratovho skutočného vraha a zároveň získať srdce dámy, o ktorej sníva celé roky.