Milovať vojvodu 1/1 - Michelsová, Elizabeth americká autorka; Kořínek, Otakar (Bratislava Slovenský spisovateľ, a.s., 2015)
Pôvabná historická romanca. Lily Phillipsová nikdy nemala ustlaté na ružiach. Po smrti rodičov sa jej bratia dali na hazard, a keď im dlhy prerástli cez hlavu, začali rozpredávať rodinné cennosti. Zúfalá snaha zachrániť zo záložne aspoň otcove obľúbené hodinky vženie Lily do náručia príťažlivého muža. Po noci plnej horúcej vášne Devon Grey, vojvoda z Thornwoodu, zistí, že krásna neznáma je preč a s ňou i jeho nové hodinky. Keď ich po roku náhoda opäť zvedie dohromady, vojvoda zahorúca začne kuť pomstu...
Keywords: Triky londýnskej smotánky; americká literatúra; historické romány; ľúbostné romány; romance