Zaľúbený lord 1/2 - Michelsová, Elizabeth americká autorka; Kořínek, Otakar (Bratislava Slovenský spisovateľ, a.s., 2015)
Ďalšia očarujúca regentská romanca od autorky románu Milovať vojvodu. Sue Greenová túži byť aspoň raz v živote rovnako obletovaná ako jej krásna sestra, a tak sa vyberie na maškarný bál zamaskovaná za Suzannu svoje odvážne a zmyselné druhé ja. Skvelá zábava sa však skončí, keď sa dostane do kolízie s lordom Holdenom Ellisom, najžiadanejším slobodným mužom v Londýne. Aj keď Holden neverí na lásku na prvý pohľad, dievčina, ktorá zmizla rovnako rýchlo, ako sa objavila, ho zaujme. Začne po nej pátrať, no zdá sa, že jediný, kto o záhadnej Suzanne niečo vie, je slečna Sue Greenová...
Keywords: Triky londýnskej smotánky; americká literatúra; historické romány; ľúbostné romány; romance