Kat. 5. - Horňák, Roman pseudonym slovenského autora krimi (Elist s.r.o, 2016)
Detektívny román Kat je v poradí piatym románom obľúbeného slovenského autora Romana Horňáka. Roman vás z pozície detektíva opäť prevedie kompletným vyšetrovaním zaujímavého skutočného prípadu. Aj na Slovensku sú ľudia schopní neuveriteľných vecí a to, čo sa dočítate v diele Kat vám vyrazí dych! Pred brutálnym katom a jeho nechutnými spôsobmi popráv sa človeku zastavuje rozum.