Anjelik. 4. - Horňák, Roman pseudonym slovenského autora krimi (Elist s.r.o, 2016)
"Z areálu základnej školy zmizlo dievčatko. Tretiačka Natálka Blažejová. Jej spolužiačka Sonička bola poslednou osobou, ktorá ju v ten deň videla. Mávala Natálke cez okno školskej družiny, keď opúšťala školský dvor, držiac za ruku neznámeho muža. Odvtedy akoby sa pod Natálkou prepadla zem. Polícia spustila pátraciu akciu a v spolupráci s kriminalistami okamžite uzatvorili všetky výjazdy z mesta. Ešte tej istej noci sa stratené dievčatko našlo. Znetvorené a dobité v hustom krovinatom poraste. Niet najmenších pochýb, že sa stalo obeťou pedofila."