Na kraji priepasti - Minier, Bernard francúzsky autor krimi 26. augusta 1960 (Lindeni - Albatros Media Slovakia s.r.o, 2019)
Závratný a fascinujúci je nový román Bernarda Miniera o súčasnom svete, kde moc digitálnych technológií a umelej inteligencie maľuje tie najčernejšie scenáre. Mladá Francúzka Moira tvrdo pracovala, aby získala v Hongkongu svoju vysnenú prácu. Ultramoderný internetový gigant však skrýva nejedno ťaživé tajomstvo a Moira čoskoro zistí, že ju špehujú a prenasledujú. Keď sa medzi zamestnancov votrie násilná smrť a vraždy striedajú samovraždy, Moira nadobudne presvedčenie, že noc sa skončí odhalením pravdy desivejšej ako najhoršia nočná mora.