Tina 3/1 - Repová, Hana slovenská autorka žijúca v Nemecku 3. mája 1980 (MERIDIANO-press, s.r.o. Košice, 2020)
Rodina nemusí byť dokonalá, musí sa ale dokázať zjednotiť.
Tina, Lilly, Denis a Sebastian už dávno vyleteli z rodičovského hniezda a postavili sa na vlastné nohy, avšak správa najstaršieho zo súrodencov ich prinúti nečakane sa stretnúť.
Žltý dom, v ktorom strávili spoločne šťastné detstvo, po smrti rodičov chátra a oni sa musia dohodnúť, čo s ním urobia. Ich stretnutie je však plné nečakaných prekvapení a rozhodnutie o osude domu nebude tým najťažším rébusom. Každý z nich má už nielen svoj život a vlastný príbeh, ale aj naliehavý súkromný problém.
Keywords: Súkromné problémy; slovenská literatúra; spoločenské romány; príbehy zo života; príbehy o láske; súčasná slovenská autorka