Lilly. 3/2 - Repová, Hana slovenská autorka žijúca v Nemecku 3. mája 1980 (MERIDIANO-press, s.r.o, 2020)
Ak nedokážeme odpúšťať, nie sme pripravení milovať... Kým Tine sa podarí ustáť manželskú krízu a spolu s manželom sa snažia nevracať do minulosti, pre Sebastiana je minulosť výzvou. Opúšťa rodičovský dom, aby sa dopátral pravdy. Denis si naďalej žije svoj voľnomyšlienkársky život a svoje súkromie si stráži. Doteraz pokojný život Lilly ale naberie nečakaný smer. Za všetko, čo sa začne v jej živote diať, môže Matteo. Príťažlivý muž, ktorý vstúpi do jej života a okamžite si získava jej sympatie. No postupne sa o ňom dozvedá skutočnosti, ktoré v nej vyvolávajú pochybnosti. Kto je vlastne Matteo a dokáže milovať muža, ktorý nie je schopný odpustiť sám sebe?