Denis. 3/3 - Repová, Hana slovenská autorka žijúca v Nemecku 3. mája 1980 (Moderné romány, 2021)
Občas musíme opustiť všetkých, aby sme našli seba samého. Nič by neprekvapilo Denisových súrodencov viac, ako jeho vyhlásenie, že sa musí ženiť. Nikto z nich totiž ani netušil, že sa s niekým stretáva. Plán, ktorý im predostrie, ich ale doslova šokuje. Napriek tomu, že sú Sebastian, Tina aj Lilly proti, rozhodne sa Denis vsadiť všetko na jednu kartu. Je totiž presvedčený, že jeho zámer musí vyjsť. Po krátkom čase však zistí, že niektoré životné rozhodnutia sú ťažšie ako predpokladal, a je iba na ňom, ako sa s dôsledkami svojho konania vysporiada.