Sebastian. 3/4 - Repová, Hana slovenská autorka žijúca v Nemecku 3. mája 1980 (Moderné romány, 2021)
„Ak sa nevieš zbaviť rodinného kostlivca v skrini, tak ho aspoň nauč tancovať.“ (George Bernard Shaw) Keď Sebastian pri renovácii rodičovského domu našiel záhadnú krabicu so svojím menom, netušil, že list v nej mu obráti život hore nohami. Napriek tomu, že bol odhodlaný vyraziť po stopách listu, nedokázal nechať v štichu svojich troch mladších súrodencov vo chvíľach, keď strácali pevnú pôdu pod nohami. Avšak telefonát jeho nevlastnej sestry ho zastihol nepripraveného a je nútený sa v zlomku sekundy rozhodnúť, čo sú jeho vlastné priority. V nasledujúcich dňoch veľa získava, ale aj veľa stráca a prenasleduje ho dotieravá myšlienka, že to, čo v živote najviac potrebuje, je žena, ktorú nedokáže vypudiť zo srdca. Jeho snahu získať ju ale rozptyľuje zistenie, že sú veci, ktoré o svojej rodine doteraz netušil. Svoj príbeh ešte nepozná celý. Bol návrat do Žltého domu naozaj iba náhoda? Štvrtý diel série Súkromné problémy uzatvára osudy súrodencov Tiny, Lilly, Denisa a Sebastiana.