Nespútaný vojvoda. 3. - Foleyová, Gaelen americká autorka 16. novembra 1973 (Slovenský spisovateľ, a.s, 2021)
Obľúbená americká spisovateľka Gaelen Foley vás už po tretí raz pozýva na Moonlight Square - na najromantickejšiu adresu v regentskom Londýne. Prijmite jej pozvanie a podľahnite čaru ľúbostného príbehu s napínavou dobrodružnou zápletkou! Londýn 1817. Po návrate z prvej línie bojov proti Napoleonovi sa major Connor Forbes, rodák z Írska, na svoje obrovské prekvapenie dozvie, že zdedil titul anglického vojvodu. Má to však jeden háčik: poslední traja vojvodovia z Amberley zahynuli za záhadných okolností. Zakrátko sa aj jeho samého niekto pokúsi zabiť a Connor si uvedomí, že súrne potrebuje pomoc. Ale komu z nepriateľsky naladenej londýnskej smotánky by mohol dôverovať? Lady Margaret Winthropová sa zúfalo snaží uniknúť z domácnosti svojej panovačnej sestry, aj keby to znamenalo, že sa vydá za arogantného lorda Brycea. A tak keď horkokrvný Bryce vyzve nového vojvodu z Amberley na súboj, Maggie neostane nič iné, než orodovať u vojnového hrdinu, aby nechal jej nápadníka nažive. Ani vo sne by jej nenapadlo, že to bude začiatok jej škandalózneho spojenectva s drsným vojvodom... Connor a Maggie sa rozhodnú spojiť svoje sily, aby vyriešili všetky záhady, a popritom sa zblížia. Môže však ich krehké puto vydržať, aj keď im cestu skríži pomstychtivý vrah? Podarí sa im odhaliť rodinné tajomstvá skryté hlboko v minulosti a dostanú napokon šancu na šťastie?