Láska bez citu. 6/1 - Baloghová, Mary anglicko-kanadská autorka 24. marca 1944 (Slovenský spisovateľ, a.s, 2017)
Ďalšia vynikajúca regentská romanca obľúbenej spisovateľky. Lucasa Kendricka, vojvodu Harndona, život naučil, že srdce je človeku iba na príťaž. Nielenže ho otec odvrhol a matka sa ho stránila, ale zradil ho i starší brat a odmietla snúbenica. A tak utiekol do Paríža, kde sa stal idolom mladých dám a miláčikom vyššej spoločnosti. Po desiatich rokoch ho osud prinútil vrátiť sa do Anglicka ľ stal sa hlavou rodiny, ktorá ho odmietla. Hoci sa netúži s nikým zblížiť, musí sa ujať zodpovednosti za mladších súrodencov, postarať sa o rodinný majetok aj o dediča. Vidina manželstva ho ani trochu neláka, až kým raz večer nezazrie v plesovej sále lady Annu Marlowovú...