Letná stávka - Henryová, Emily americká autorka (Aktuell, 2022)
Autorka ľúbostných románov a nevyliečiteľná romantička, ktorá náhle prestala veriť v lásku. Intelektuálny spisovateľ s tajomným osudom, ktorý sa ocitol v slepej uličke. A jedna bláznivá letná stávka, ktorá možno zmení všetky ich doterajšie predstavy o šťastných koncoch.