Vlk. 4. - Kozmon, František slovenský autor krimi 1988 (IKAR, a. s., 2019)
Marek Wolf sa opäť ocitá v Kanade, hoci to po náhlom odchode spred roka a pol nikdy nemal v pláne. Jeho názor zmenil vrah, ktorý mu poslal fotku z miesta činu s odkazom: Chceš poznať pravdu o svojom otcovi? Musíš sa vrátiť do Montrealu. Montrealskému podsvetiu kedysi vládol mafián Anthony Rizzo. Tie časy sú dávno preč, Rizzo je za mrežami a jeho posluhovači sa rozpŕchli. Po rokoch sa na povrch dostávajú staré hriechy a na vrahovom zozname pribúdajú obete. Vraždy spolu zdanlivo nesúvisia, no Marek odhaľuje, že všetky obete pracovali pre starého mafiána. Čo má s tým všetkým spoločné jeho otec a aká je pravda, ktorú o ňom vie len vrah? Wolf si uvedomuje, že sa ženie do nastraženej pasce, no nemôže si pomôcť. Nezastaví sa, kým neodhalí pravdu. Tá ho však môže stáť život.