Na pláži - McEwan, Ian 21. júna 1948 anglický autor (Slovart, 2022)
Krásna noc na pláži, rozhodne nie všedná pre mladomanželský pár. Je to ich svadobná noc - mladej huslistky Florence a čerstvého absolventa univerzity Edwarda. A nie je to ani svadobná noc, aké si zvyčajne predstavujeme, pretože Florence je panna a Edward panic. Čo urobí prvá spoločná skúška s ich vzťahom? Útla knižka, ktorú možno prečítať na posedenie.