Slzy otcov - Bacigalová, Eva slovenská autorka (EvitaPress, s.r.o, 2012)
Ďalší SKUTOČNÝ PRÍBEH o "MATERSKEJ LÁSKE", ktorá ničí detské duše... Zdá sa vám normálne, že po rozvode rodičov sa deti stretávajú aj s mamou, aj s otcom? Niektorým ženám, žiaľ nie! Šokujúci skutočný príbeh o tom, čoho všetkého sú schopné slovenské matky, ktoré sa mstia svojím bývalým manželom cez deti. Je možné, že vás opustil pre inú. Je možné, že vás sklamal, nechápal vás, život venoval kariére alebo svojim záľubám. Teraz sa rozvádzate. Vy sa cítite oklamaná a zradená. A aby sa cítil zle aj on, robíte všetko pre to, aby ho vaše spoločné deti znenávideli a nechceli sa s ním stretávať... Je možné, že vás v tom podporuje právnik. Možno vám dá za pravdu aj súd. Ale viete, čo sa počas tejto pomstychtivej hry deje v dušičkách vašich detí?