Dve tváre pravdy. 20. - Connelly, Michael americký autor krimi 21. júla 1956 (Slovart s.r.o, 2018)
Harry Bosch stále pracuje v San Fernande. Má vyšetriť lúpežnú vraždu magistra a jeho syna vo vykradnutej lekárni. Zdá sa, že lúpež niekto nafingoval a vraždilo sa na objednávku. Vyšetrovanie Harryho zavedie na úplne novú drogovú scénu a oboznámi ho s novou drogovou epidémiou, keď ročne zomierajú tisíce Američanov na užívanie syntetických opiátov farmaceutických koncernov. Bosch zároveň rieši aj prípad sériového násilníka a vraha, ktorého kedysi dostal za mreže, no časom sa zmenili vyšetrovacie postupy a vzorka DNA teraz usvedčila z vraždy iného človeka. Spolu s Hallerom musia usvedčiť pôvodného páchateľa aj s jeho novými komplicmi a dopracovať sa k druhej tvári pravdy, ktorá môže človeka zničiť.