Noe - Fitzek, Sebastian nemecký autor 13. októbra 1971 (Tatran, 2021)
Nevie, ako sa volá. Netuší, odkiaľ pochádza. Nedokáže si spomenúť, ako sa ocitol v Berlíne a prečo žije ako bezdomovec v slepom tuneli metra desať metrov pod zemou. Nevie, prečo má na pleci čerstvú ranu po guľke. Vie len to, že ho niekto chcel zabiť a určite sa o to pokúsi znova. Kumpáni z ulice ho volajú Noe, pretože toto meno má vytetované na dlani pravej ruky.