Ideálny starý mládenec. 4/1 - Featherová, Jane anglicko-americká autorka 1945 (Slovenský spisovateľ, a.s, 2017)
Nevšedná romanca z eduardovského Anglicka. Najstaršia zo sestier Duncanových Constance má na starosti oveľa dôležitejšie veci ako hľadať si manžela. V inzertnej rubrike novín, ktoré vydáva spolu so sestrami, s úspechom spája osamelé srdcia, vlastné srdce však zasvätila boju za práva žien. Navyše by radšej ostala starou dievkou, ako by sa mala vydať za nesprávneho muža. Ani vo sne by jej nenapadlo, že práve ju tak očarí muž s úplne odlišnými názormi. Max Ensor je politik so skostnatenými predstavami o poslaní žien, ktoré by najradšej videl iba v kuchyni, obklopené kŕdľom detí. Constance to hnevá, keďže Max ju čoraz väčšmi priťahuje. A tak jej zostáva jediné: zmeniť Maxa Ensora! Netuší však, že Max má v pláne urobiť presne to isté s ňou...