Ochranca - kolektív autorov; Crais, Robert americký autor 20. júna 1953; Garwoodová, Julie americká autorka 26. decembra 1944 - 8. júna 2023; Iles, Greg americký autor 8. apríla 1960; Addison Allenová, Sarah americká autorka 1971 (Reader's Digest Výber Slovensko, 2007)
Ochranca - Joe Pike toho veľa nenarozpráva, ale keď ode o život, vie sa chladnokrvne vyrovnať aj s tou najzložitejšou situáciou. Tanec v prítmí - Jordan je od radosti celá bez seba, že si jej brat berie za ženu jej najlepšiu kamarátku, kým ju počas svadobnej hostiny čudácky profesor Horace neupozorní na odveké nepriateľstvo medzi oboma rodmi.