Hriechy lásky. 4/5 - Baloghová, Mary anglicko-kanadská autorka 24. marca 1944 (Slovenský spisovateľ, 2009)
Keď sa driečny lord Alleyne Bedwyn po páde z koňa na bojovom poli preberie v nevestinci, nemá potuchy ako sa ta dostal a kto je. Vie iba, že krásna Rachel, ktorá ho vrátila do života, musí byť jeho. Mladá žena má však svoje plány, ktoré nesmie zmariť ani láska.