Prekliata - Hallsová, Stacey anglická autorka 1989 (Grada Slovakia s.r.o. Cosmopolis, 2022)
Lancaster 1612. V Anglicku vrcholí hon na čarodejnice. V temných časoch rôznych podozrení a všemožných obvinení byť ženou môže predstavovať to najväčšie riziko.