Cesta domov - Fitzek, Sebastian nemecký autor 13. októbra 1971 (Tatran, 2020)
Tajomný, represívny, útočiaci na nervy - autorov najstrašidelnejší triler. Kto pozná dátum svojej smrti, už umiera... Je sobota, krátko pred polnocou. Jules Tannberg má službu na tiesňovej linke určenej ženám, ktoré v noci cestou domov dostanú strach a potrebujú počuť upokojujúci hlas, ktorý ich bezpečne prevedie cez nástrahy tmy - alebo v prípade núdze zavolá pomoc. Tak ako Klara. Jules ešte netelefonoval so skutočne ohrozenou ženou. Až dnes s Klárou. Mladá žena je vydesená a domnieva sa, že ju prenasleduje psychopat, ktorý nedávno napísal na stenu krvou dátum: deň jej smrti. A ten deň sa práve začína...