Nevestou proti svojej vôli. 3/1 - Featherová, Jane anglicko-americká autorka 1945 (Slovenský spisovateľ, a.s, 2015)
Fascinujúci ľúbostný príbeh. Hrdá a odvážna Ariadne Dauntová sa zaľúbi do básnika Gabriela Fawcetta, ale rodina má s ňou iné plány. Už v detstve ju zasnúbili s Ivorom Chalfontom a teraz starý otec trvá na sobáši, ktorým by sa konečne nastolil mier medzi ich znepriatelenými rodmi. Ariadne sa tak proti svojej vôli ocitne pred oltárom s mužom, ktorého nemiluje. Ivor si Ariadne obľúbil ešte v detstve a jeho náklonnosť k nej postupne prerástla v lásku. A hoci sa Ariadne stále nazdáva, že miluje iného, Ivor je odhodlaný získať si jej srdce, dôveru i vášeň...