Ona - Čuperková Brezinská, Tatiana slovenská autorka 1980 (Bratislava EvitaPress, s.r.o., 2015)
Vtipný príbeh o tom, že na dieťa vlastne NIKDY nie sme pripravené
Bez dieťaťa je život pohodlnejší. Môžeme si robiť čo chceme, prísť domov kedy chceme, spať ako dlho chceme. Bez obmedzení.
Sme skvelé kuchárky, gazdinky, partnerky. No vieme sa pripraviť na príchod dieťaťa? Na dieťa sa nedá dopredu pripraviť, skrátka - príde a zmení nám život od základov. Žiadne prekážky už nie sú neprekonateľné. Hravo sa dajú zvládnuť, len pre to malé krásne stvorenie, s ktorým je zrazu všetko iné. Mať dieťa je tá najťažšia a najzodpovednejšia práca na svete. Ale aj najkrajšia.
Keywords: slovenská literatúra; príbehy zo súčasnosti; príbehy zo života; súčasná slovenská autorka